Review Nextlove

Review Nextlove

Daten online is op diverse manieren mogelijk. Daten in Nederland kan bijvoorbeeld via een love site. 

In de review Nextlove lees je de bevindingen op het gebied van daten Nederland via deze specifieke love site. 

Hoe werkt daten via deze site, hoe zit het met de reputatie en hoe ver kom je met daten zonder account: dat zijn enkele van de vragen waarop je in deze review een antwoord krijgt.

Hoe werkt de love site Next Love?

Misschien had je het op basis van de naam al een beetje verwacht, deze datingsite legt de focus op mannen en vrouwen die gescheiden zijn en op zoek zijn naar een nieuwe liefde. 

De site richt zich hierbij op mensen die zowel hetero- als homoseksueel zijn. Het is een internationale website met meer dan 20.000 leden waardoor je een aanzienlijke kans loopt een match te hebben.

Voor het aanmaken van een account heb je alleen een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord nodig. 

Ook kun je eenvoudig daten via Instagram of andere social media zoals WhatsApp. Door daten via Instagram worden automatisch de gegevens van de gebruiker overgenomen in het profiel.

De reputatie van Next Love

Als het gaat om daten Nederland dan zijn er veel goede websites waar je je kunt inschrijven, maar er zijn ook veel rotte appels in de mand. 

Deze datingsite behoort tot de sites die betrouwbaar zijn. De website richt zich op mensen die na een verbroken relatie op zoek zijn naar een nieuwe partner, maar vooral op alleenstaande ouders. 

Heb je niets met kinderen, dan is dit niet de website waar je je moet inschrijven.

Van daten naar meer via een app

Wil je van daten naar meer, dan kan dat heel goed via de dating app. Deze dating app is beschikbaar voor Android en iOS en fungeert op dezelfde manier als WhatsApp dating. 

Eindeloos chatten en ontdekken of de match mogelijk de ware is.

Daten zonder account van Nextlove

Online daten in Nederland zonder betaald abonnement is zeker mogelijk, ook via deze website. Net zoals bij andere datingsites zijn er beperkingen verbonden aan een gratis account. 

Je kunt eindeloos profielen bekijken. Hiermee ontdek je eenvoudig of er een kans aanwezig is dat je via deze website de liefde van je leven zult vinden.

Ook kun je een flirt in de vorm van een knipoog versturen naar iemand wiens profiel je interessant lijkt.

Wil je meer uit je lidmaatschap halen, zoals het versturen van berichten naar de mensen achter de profielen waar je interesse in hebt, dan heb je een betaald account nodig.

Wat kost love site NextLove

Er zijn diverse abonnementsvormen af te sluiten. Er zijn abonnementen met een duur van 3, 6 of 12 maanden waarbij er alleen via creditcard, Paypal, Neteller of Paysafecard betaald kan worden. 

Stel nu dat je heel snel een liefde vindt, dan zit je zeker drie maanden vast aan een abonnement. 

Er zijn regelmatig acties en kortingen online te vinden waarmee je een reductie op de vaste abonnementskosten krijgt.

Een account opzeggen

Heb je een nieuwe liefde gevonden, al dan niet via de website, of ben je klaar met online daten? Dan wil je wellicht je account opzeggen. 

Dit kan via de website door naar ‘instellingen’ in het menu te gaan. Hier staat duidelijk weergegeven dat je kunt kiezen voor het deactiveren van het profiel. Indien gewenst kun je nog een reden voor het deactiveren doorgeven.

Daarna voer je je wachtwoord in en ben je uitgeschreven. Houd er wel rekening mee dat een eventuele resterende periode van een abonnement nog wel afgerekend dient te worden.

Hoe werkt daten online als je nieuwe klant bent?

Alle leden kunnen vrij eenvoudig de klantenservice bereiken. Er wordt snel op berichten gereageerd.

Je krijgt ondersteuning via het Help Center waar je antwoord op de meest gestelde vragen vindt en via een feedbackformulier. 

Ook kun je contact zoeken met het Customer Center via een formulier waarmee je vragen of klachten in kunt dienen.

Conclusie

In deze review over datingsite Nextlove.nl heb ik zoveel mogelijk informatie gegeven over deze datingsite. 

Door deze informatie kun jij een betere keuze kunt maken of jij gebruik wilt maken van de diensten van Nextlove.nl.


Reactie plaatsen