Review Parship Nederland

Review Parship Nederland

In deze review over Parship Nederland kun je meer lezen hoe datingsite Parship werkt, de reputatie, de kosten en nog een aantal belangrijke zaken.

Er zijn diverse dating sites Nederland en de Parship dating site is er een van. 

De site is zelfs onderdeel van de dating site top 10. 

Parship Nederland is een online dating site Nederland speciaal voor mensen die hoger opgeleid zijn.

Beschik je over een HBO- of WO-diploma en zoek je een partner met ditzelfde niveau, dan is dit de datingsite waar je moet zijn.

Ben je lager opgeleid dan het HBO-niveau, dan voel je je niet welkom. 

Een gevoel dat geheel terecht is, aangezien er specifiek wordt aangegeven dat het een datingsite voor hoger opgeleiden is, mensen van hetzelfde opleidingsniveau. 

Maar waarom wordt deze online dating site genoemd als een van de beste dating sites Nederland en is het terecht dat het geplaatst is in de dating site top 10?

Dat lees je in deze review Parship.

Hoe werkt Parship?

Parship richt zich zoals gezegd op hoger opgeleiden. Je kunt je hier zowel gratis als met betaald abonnement aanmelden. 

Een gratis abonnement heeft als voordeel dat je gevoel bij de Parship dating site kunt krijgen. 

Door je gratis in te schrijven kun je partnervoorstellen en de bijbehorende profielen bekijken, deels contact opnemen met andere leden, je profiel beheren en bekijken, je persoonlijkheidstest inkijken en de Parship app gebruiken.

De ervaringen Parship bij het betaalde Parship abonnement zijn uitgebreider. 

Met het zogenaamde Premium abonnement kun je hetzelfde als het gratis Parship abonnement, met als extra onbeperkt berichten uitwisselen, alle vrijgegeven foto’s bekijken, de zoekfunctie lokaal gebruiken, bekijken wie je profiel hebben bezocht, gratis verlenging met 6 maanden als je na 6 maanden met minder dan 5 leden in contact bent geweest, uitvoerig persoonlijkheidsrapport en tips per e-mail voor het verbeteren van je profiel.

De reputatie van Parship dating

Voordat je jezelf openstelt op een datingsite wil je toch eerst weten hoe betrouwbaar de website is. 

Hoe wordt er bijvoorbeeld omgegaan met je persoonlijke gegevens en privacy. 

En, ook niet geheel onbelangrijk, worden er geen loze beloftes gedaan? 

Met andere woorden, kan Parship dating waarmaken met waar ze mee adverteren? 

Parship Nederland onderscheidt zich vooral door zich te richten op het segment van de single, hoger opgeleide 30 plussers. 

De datingsite beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg.

Oudste en bekendste datingsites

Parship dating site werd in 2000 opgericht en was in 2001 in Duitsland online. Nadat ze bij onze Oosterburen al flink wat ervaring hadden opgedaan, werd in 2003 de datingsite in Nederland uitgerold. 

Het feit dat ze al bijna 20 jaar in ons land actief zijn, zegt al iets over de betrouwbaarheid. Wat je merkt bij veel datingsites, is dat de verhouding tussen mannen en vrouwen niet in balans is. 

Dat is bij Parship.nl wel het geval. Dat betekent dat mannen en vrouwen evenveel kans maken op het vinden van een nieuwe partner.

Review Parship Nederland

Het zijn de gebruikers die het beste reviews Parship en informatie over de voor- en nadelen van deze datingsite en de Parship ervaringen kunnen geven. 

De Parship ervaringen zijn verdeeld, ongeveer 50-50. De ene persoon is bijzonder tevreden, heeft de liefde van zijn of haar leven gevonden, kreeg veel matches of vindt de prijs aantrekkelijk en krijgt waar voor zijn geld. 

De ander is allesbehalve tevreden.

De gebruikers met positieve ervaringen Parship melden dat je hier vooral moet zijn wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie en niet naar een kortstondig avontuur. 

Wat je net als bij veel andere datingsites tegenkomt, is dat er gebruikers zijn die claimen dat er veel nep-profielen op Parship.nl zijn. 

Het is echter een verhaal uit de derde hand en lastig om daar een waarheidsscore aan vast te hangen.

Grote verschillen tussen een betaald en gratis abonnement

Wat veel mensen frustreert, is dat er zoveel verschil is tussen de functies tussen een betaald en gratis abonnement bij Parship.

Op zich heel logisch, maar omdat je met een gratis abonnement wel vrij beperkt bent in de mogelijkheden, word je toch een soort van gedwongen te betalen wil je succes bereiken met je aanmelding op deze datingsite. 

Wel is de Parship app voor beide abonnementsvormen beschikbaar.

Kosten Parship

De kosten Parship liggen gemiddeld wat hoger dan andere datingsites, voornamelijk door het segment van hoger opgeleiden waar men zich op richt. Het abonnement is vrij duur, maar met de contactgarantie weet je wel wat het je in ieder geval oplevert. 

Verder biedt de site regelmatig aantrekkelijke acties.

Parship verwijderen

Heb je een gratis abonnement, dan is je Parship profiel verwijderen kinderlijk eenvoudig. Dit doe je bij profielstatus en dan vervolgens door op een link te klikken. 

Bij een Premium abonnement is je Parship profiel verwijderen iets omslachtiger. Je hebt voor je Parship verwijderen namelijk een opzegtermijn van 4 weken en opzegging dient schriftelijk te geschieden.

Hoe word je als nieuwe klant begeleid?

Wanneer je je aanmeldt met een profiel, maak je een persoonlijkheidstest. Op basis daarvan worden de matches gemaakt. 

Bij vragen kun je op de website terecht. Daarnaast staan er diverse veiligheidstips op de site en kun je via je persoonlijke profiel of via de FAQ’s antwoorden op je vragen krijgen.

Conclusie

In deze review over Parship Nederland heb ik zoveel mogelijk informatie gegeven over deze datingsite. 

Door deze informatie kun jij een betere keuze kunt maken of jij gebruik wilt maken van de diensten van Parship.


Reactie plaatsen