Elitedating review

Elitedating review

In deze Elitedating review lees je alles over de Elitedating ervaringen van anderen.

Ook krijg je informatie over de bijbehorende app via een Elite Dating app review.

Ben je dan ook benieuwd of deze datingsite jou de liefde van je leven zal bezorgen?

Lees dan snel deze review.

Hoe werkt Elitedating?

‘Hoe werkt Elitedating?’ is waar je als eerste graag een antwoord op krijgt. Inschrijven bij de website is vrij eenvoudig.

Je krijgt de keuze uit gratis account en een premium account. Voor het premium account moet je betalen, maar heb je wel de beschikking over alle functies.

Bij een gratis account zijn de functies wel een stuk beperkter.

Gemiddeld gezien hebben de leden van deze datingsite een hoog opleidingsniveau.

Meld je je aan voor een gratis account, dan kun je na inschrijving direct aan de slag. Voor een betaald premium account maak je nog een heel uitgebreide persoonlijkheidstest welke bestaat uit maar liefst 283 vragen.

Daarna rond je het invullen van je account af en kun je nog foto’s toevoegen.

De reputatie van deze datingsite

De datingsite beschikt over het Thuiswinkel Waarborg en het keurmerk Veilig Daten. Hieruit kun je afleiden dat de website op een vertrouwelijke manier met de gegevens omgaat.

Om die vertrouwelijkheid te kunnen garanderen, worden achter de schermen alle profielen en foto’s handmatig gecontroleerd.

Kijk je naar diverse Elite Dating reviews en ervaringen, dan zie je dat lang niet iedereen tevreden is.

Veel gebruikers benoemen dat er weinig mensen zijn die over een betaald account beschikken.

Uit die Elite Dating reviews blijkt dan ook dat door de beperking van een gratis abonnement, het lastig is om een match te vinden. Immers, de mensen met een gratis abonnement kunnen niet onbeperkt berichten sturen.

Word je gekoppeld aan iemand met een gratis account, dan kun je niet zoveel totdat ook die persoon een betaald account afsluit.

Elitedating app

In de Elitedating app kun je vrijwel alle functies gebruiken die je ook op de website kunt gebruiken. De app werkt goed op zowel de modernere Android en iPhone toestellen.

Op deze manier kun je altijd en overal op zoek naar de juiste match. Uit de Elite Dating app review blijkt dat deze prima werkt.

Verschillen tussen een betaald en gratis abonnement

Elitedating gratis gebruiken, is een goede manier om rond te kijken op de datingsite en een beetje gevoel te krijgen of dit de site is waar jij een serieuze relatie zal gaan vinden.

De functies van Elitedating gratis gebruiken zijn beperkt tot drie partnervoorstellen bekijken per dag, je kunt een beperkt aantal berichten versturen.

Een stukje van de profielen bekijken die als partnervoorstel naar voren komen, een match zoeken via de app, beperkt vesturen van berichten, gebruik maken van de app.

Kies je voor Elitedating kosten, dan kun je gebruik maken van alle functies. De kosten hangen af van het soort abonnement je afsluit.

Wat kost Elitedating?

Als je dan begint met daten via de website, dan wil je eerst weten, wat kost Elitedating? De prijs hangt af van het soort abonnement dat je kiest.

Je kunt kiezen voor Elitedating kosten voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Vind je de prijs wat hoog? Houd dan internet in de gaten, er zijn regelmatig codes beschikbaar voor aantrekkelijke kortingen.

Elitedating opzeggen

Misschien heb je wel de ultieme match gevonden, of wil je om een andere reden Elitedating opzeggen, dan moet je bij een betaald abonnement even opletten.

Hierbij wordt namelijk je abonnement na afloop van de termijn iedere keer met een maand verlengd.

Opzegging dient minstens 7 dagen voor afloop van de termijn te worden gedaan. Dit doe je door naar Mijn Lidmaatschap onder je account te gaan.

Hier kom je via het tandwiel. Je krijgt nu de mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen. Bij een gratis account werkt opzeggen op dezelfde manier.

Hoe werkt het als je nieuwe klant bent?

De klantenservice is beschikbaar voor het beantwoorden van diverse vragen. Daarnaast vind je diverse datingtips op de website.

Onder het Helpcenter vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Parship of Elitedating

Waar pas je het best, op Parship of Elitedating? Het zijn beide sites voor hoofdzakelijk de 30-plusser. Verschil is dat Elitedating.nl zich richt op hoger opgeleiden en Parship voor alle 30-plussers, ongeacht opleidingsniveau, bedoeld is.

Zoek je specifiek een partner met een hoog opleidingsniveau, dan kun je beter niet voor Parship kiezen. Is het opleidingsniveau niet interessant voor jou, dan is Parship een uitstekende keuze.

Concluise

In deze review over Elitedating heb ik zoveel mogelijk informatie gegeven ook de Elitedating app is besproken.

Door deze informatie kun jij een betere keuze kunt maken of jij gebruik wilt maken van de diensten van deze datingsite.

Reactie plaatsen